De ce conteaza opinia clientilor asupra produsului tau

online reputation management

De ce conteaza opinia clientilor asupra produsului tau.

In ziua de astazi orice produs are optinuea de a lasa in urma un review plasat decatre un comparator fericit sau nefericit. Daca produsul tau este unul de calitate si vei primii un feedback in proportie de 60% in urma produselor cumparate, te poti astepta la o conversie crescuta pe viitor. De ce?

Inainte de a cumpara un produs orice persoana consulta prima data review-urile produsului respectiv. Daca aceste review-uri sunt pozitvite asteapta-te la un numar mai mare de conversii deoarece consumatorul vede ca produsul tau este de calitate si cumparatorii au o opinie buna despre el.

La ce te mai ajuta sectiunea de review-uri?

Sectiunea de review-uri te ajuta si la SEO, este continut generat gratis decatre consumatorii care scriu despre produsul tau. Mai bine de atat nici nu se poate fiind un continut pe care google il iubeste cel mai mult, cel generat de alte persoane.

Ce fac daca nu am review-uri?

In cazul in care nu ai nici un review la un produs ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu cativa prieteni, sa le dai produsul si sa ii rogi sa scrie un review despre acesta. Cel mai important lucru la un review este imaginea. Daca in imagine apare produsul tau purtat de un client, sansele ca urmatorul client care vine si vede acest review sa cumpere produsul creste cu 50% deoarece acesta vede produsul in functia lui.