Agentie SEO | Promovare Site | SocialElite

Despre Social Elite

Compania ta de Digital Martketing

Home Despre noi
Afla care este povestea din spatele SocialElite

Suntem o echipa dinamica,
tanara, inovativa de persoane
pasionate de Digital Marketing

Oferim servicii de marketing pentru startup-uri, afaceri mici dar si afaceri mari. Daca cauti o echipa dedicata afacerii tale, Social Elite iti iese in cale. Noi credem ca un parteneriat functioneaza pe transparenta si calitate. Suntem pasionati de tot ce se intampla in era digitala si vrem sa ajutam si alte intreprinderi sa ajunga unde isi doresc.

About-Dynamic-Image
De ce suntem unii dintre cei mai buni?

Ce ne face pe noi o echipa exceptionala pentru afacerea ta online

Incepe sa lucrezi cu o companie care se bazeaza pe continut de calitate!
Crestere in traffic, Crestere in clasamentul Google, Crestere in vanzari

Full-Transparency-Icon

Noi credem ca este nevoie de o transparenta totala intre prestator si beneficiar, astfel te vom comunica foarte frecvent despre nevoiile consumatorilor tai.

Big-Data-Analysis-Icon

Nu ne aruncam intr-un ocean necunoscut, tot procesul are la baza o analiza de date despre afacerea ta de unde putem sa intocmim un plan bine stabilit

Live-Support-Panel-Icon

Orice intrebare sau nelamurire va fi tratata cu cea mai mare seriozitate. Daca ai intrebari nu zita sa ne scri.

Network-Monitoring-Icon

In fiecare saptaman vei primi un raport complet cu cele mai noi date, cresteri in clasament, ce cuvant cheie are cea mai mare expunere etc.

About-Goal-Image
Unele dintre motive pentru care sa lucrezi cu noi

Scopul nostru este succesul tau si scalarea pe viitor

Incepe sa lucrezi cu o companie care se bazeaza pe continut de calitate! Crestere in traffic, Crestere in clasamentul Google, Crestere in vanzari

Credem in securitate

Totul trebuie sa fie securizat, un website securizat va avea o expunere mult mai mare in clasamentul Google decat altele.

Credem in calitate

Calitatea bate cantitatea, un obiectiv principal la SocialElite este creearea de continut de calitate pentru clientii nostri.

Credem in aptitudini

Suntem autodidacti. Daca ai pasiune pentru aceasta industrie, un autodidact va fii mult mai eficient ca o persoana normala.

Credem intr-o relatie

Vrem ca experienta intre noi sa fie una de colaborare, nu suntem genul ca noi lucram pentru tine ci noi lucram cu tine sa te ajutam.

Cum am ajuns unde suntem azi

Vizioneaza cronologia
si vezi cum a inceput totul

De unde a inceput
Octombrie 2008

Pasiune

Pasiunea pentru WEB a inceput de la o varsta frageda, eram pasinoati de jocuri, internet, grafica cam tot ce se poate numi in ziua de astazi Internetul. Am aflat de programul numit PHOTOSHOP si ca se pot creea design-uri pentru website-uri, dupa care am aflat ca trebuie sa stii HTML pentru o structura a site-ului si CSS pentru o infatisare a site-ului. Dupa care am aflat de javascript si ca este necesar pentru un behaivor al site-ului. Si asa a inceput calatoria in lumea digitala.

Ianuarie 2011

Freelancing

In liceu singura noastra preocupare era sa ajungem in fata calculatorului sa invatam cat mai multe despre programare si seo. Banii ii castigam din freelancing pe diferite website-uri precum Peopleperhour / 99designs / Upwork / Freelancer / Forumuri.

Martie 2014

SEO

Deja am ajuns in punctul in care cea mai mare pasiune era pentru SEO. De ce? Pentru ca puteti sa aveti cel mai frumos website daca nimeni nu stie de el. Asadar noptile nedormite si-au spus cuvantul in viitor deoarece am invatat pe internet lucruri care in facultate nu te invata.

Septembrie 2018

Social Elite

Intr-un final am decis ca este momentul sa deschidem propriul brand de Agentie Digitala. Dupa toti acesti in in care am acumulat o experienta prin locuri bantuite a internetului este timpul sa fim un Brand si sa realizam conectiuni in lumea digitala.

Esti gata sa te clasezi
pe primele pagini in Google?

Prioritatea si concentrarea noastra este in dezvoltarea afacerii tale
ca sa ai mai multe vanzari si sa ramai in top!
About-CallToAction-Rocket-Image