Marketing Digital | Agentie SEO | SocialElite

Marketing Digital

Marketing-ul Digital se bazeaza pe expunerea brand-ului tau pe in domeniul online. O campanie de marketing digital te va ajuta sa ajungi mai usor la consumatorii tai!

Digital Consultancy

Ne indreptam atentia spre cresterea brand-ului tau. Aflam care sunt nevoile consumatorilor si iti expunem afacerea la persoanele potrivite.

Brand Marketing

Expunerea in domeniul online cu un Brand este mult mai puternica pentru un a creea o incredere asupra produsului tau!

Performance Monitoring

Saptamanal vei primi un raport complet cu statistici despre cresterea in domeniul online a brand-ului tau.

Traffic Analytic

Vedem de unde, cine si ce tip de persoane sunt cel mai interesate de produsul tau pentru o scalare cu o eficienta maxima.

Conversion Optimization

Pentr un magazin online optimizarea conversiei este unul dintre cele mai prioritare lucruri pe care poti sa il faci pentru o crestere in vanzari.

Social Tracking

In ziua de astazi nu trebuie sa te limitezi doar la Facebook si Google. Sunt multe alte oceane nedescoperite precum Reddit / Pinterest / Google+

Performance Monitoring Tool
Te expunem la cine trebuie

Marketing Digital pentru brand-ul tau

O campanie de marketing digital te va ajuta sa te expui in toate colturile internetului. Lasa pe seama nostra grija de expunere a produsului tau in fata consumatorilor perfecti.

Social Media Testing

Analiza Social Media

Te vom ajuta sa fii prezent pe cele mai importante retele de socializare si website-uri 2.0 chiar daca tu nu ai auzit de ele, sunt consumatori care isi petrec timpul numai pe acestea. Dupa perioada de testare vom indetifica care sunt persoanele cele mai dispuse sa va cumpere produsul.